2022-03-16 07:44:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ma nehéz lesz következetesnek maradnod

Napi horoszkóp március 16-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ma együtt könnyebb minden! Természetes tekintélyt sugárzol magadból, és csodálatosan tudsz másokat is motiválni. Bármit is tűztél ki magad elé, ma sikeres leszel benne.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Szűz jegyébe lépett, ma rendszereznünk kell a dolgainkat. Egy régebbi tevékenységednek mára érhet be a gyümölcse. Ha jól dolgoztál, akkor minden jóra számíthatsz. Ha azonban elhanyagoltad a kötelességedet, vagy valamiben ferdén tevékenykedtél, akkor sajnos borulhatnak a terveid.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma kibontakoztathatod a tehetségedet, és előadhatod az ötleteidet. Ne hagyd, hogy üres frázisokkal lerázzanak, a kitartás eredményt hozhat. Az este szenvedélyesnek ígérkezik!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A magánéleti zűrzavarok akkor fokozódhatnak tovább, ha magad sem tudod eldönteni, hogy mit is akarsz valójában. Ha te egy titkos szerelemi kapcsolat tagja vagy, akkor alighanem ideje kilépni ebből!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az elkövetkező napokban valami jóra számíthatsz, és az ezzel járó bizsergést már a csontjaidban érzed. Emelkedhetsz a ranglétrán, vagy akár munkahelyváltásra is sort keríthetsz. Ma találkozhatsz valakivel, aki ebben a segítségedre lehet.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Szűz jegyébe lépett, ez remek napot ígér. Ez a mai nap minden tekintetben kedvezően alakulhat. Ha teheted, semmi mással ne foglalkozz, csak amit igazán fontosnak érzel, ami igazán a magad ügye – azt lendítsd előre!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A mai napon mindenkitől támogatást kapsz: családod és egy munkatársad is melléd áll. Valamire rájöhetsz a munkával kapcsolatban, ami nemcsak megkönnyíti az életedet, de még a karriereden is nagyot lendíthet!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Kezded visszanyerni a régi éned, az akarat egyre erősödik, növekszik benned. Egyelőre azonban még ne mutasd ki a fogad fehérjét! Bánj csínján a szavakkal és a csípős észrevételekkel.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Munkahelyi gondok kavarhatnak fel lelkileg, de ne engedd, hogy ez a családi életedet is elrontsa! Elmondhatod ugyan a szeretteidnek a bajodat egyszer, de az egész estét ne ezzel töltsd.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Te egy mélyen érző, megbízható ember vagy, amilyen nem terem minden bokorban. Időnként mégis tudsz kemény is lenni. De csak akkor, ha nagyon megérdemli valaki, ha nagyon kihoznak a sodrodból. Sajnos ma előfordulhat ilyen.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egy találkozás kavarhatja ma fel az érzelmeidet, holott tudtad, sejtetted nagyon jól, hogy ez lesz a vége. Mégis belementél. Ha legközelebb találkozol az illetővel, próbáld egy semlegesebb terepre hívni.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma nehéz lesz következetesnek maradnod! Eszedbe jut egy fontos gondolat, de tíz perc múlva már el is felejted... Vagy simán megfeledkezel egy találkozóról, ahol fontos dolgokról lett volna szó. Sok zavaró körülménnyel kell számolni a mai nap folyamán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: